Ydre styrke

Udendørs Holdtræning

Varieret, sjov og effektiv holdtræning for alle. Vi garanterer smil og sved på panden.

TRX Limited

Styrke, koordination og sjov. Udfordrende for hele kroppen.

Stram Op

Velkommen til kampen mod de løse overarme, topmaven og de løse baller – nu skal der strammes op. Vi fokuserer på at træne udvalgte muskelgrupper og via udvalgte træningsteknikker bekæmpe momse-arme og tone kroppen.

Mave, balle, lår

Opstramning og omsorg til dine muskler, med fokus på de klassiske kvindelige områder.

Familie Hold

For børn ifølge med voksen fra 4 år og op. Udendørs og inspireret af OCR sporten.

Puls & Styrke

Alsidig træning hvor vi kommer hele kroppen igennem på en effektiv måde. Vi arbejder primært med egen kropsvægt og udstyret i holdsalen. Her vil både kondition og styrke udfordres.

Statisk & Dynamisk

Vi arbejder med egen kropsvægt og har fokus på styrke, smidighed og udholdenhed, inspireret af gymnastikkens verden. Alle kan deltage

Indre styrke

Mobility & Yoga

Med elementer fra både mobility og yoga arbejder vi med udspænding, fuld bevægelighed og kropskontrol. Med træningen vil du opnå en bedre bevægelighed der kan gavne dig i din hverdag, samt forbedre din teknik i din øvrige træning. På mobility og yoga vil der være fokus på velvære for både krop og sind.

Yoga & udstræk

En sjov og nærende tilgang til yoga, med tid at finde tilbage til vejrtrækning og krop. Vi laver nogle dejlige flows der får gang i kroppen og dybe stræk der skaber plads og ro i både krop og sind. Alle kan være med.

Kondition og forbrændning

DanceFit

DanceFit er en sand motionsfest. Er du til moderat til høj puls, sjovt samvær og fede rytmer er DanceFit noget for dig,

Biking

Biking indeholder træning til dig, som ønsker en bedre kondition, forbrænding og teknik. Du kan lære at styrke din intensitet, og du vil blive ført igennem en inspirerende cykeltime med fokus på at forbedre din evne til at køre længere og mere effektivt. Intervallerne kan være lange og moderate eller korte og intensive. Du træner din udholdenhed og evnen til at opretholde en jævn intensitet i længere tid. Holdene varierer i længde fra én time til halvanden time.

Bootcamps

Øvrige hold

Slankehold

Hvis du ønsker at ændre dine kostvaner, forbedre din kondition, blive smallere i taljen og fedtreducere i en hyggelig og sjov stemning, så er Slankeholdet noget for dig.

Vi har stor succes- og erfaring med vores hold. Der køres 2 hold om året, et’ med start 1. februar og et’ med start 1. september. Vi har ”kun” to hold om året, da vi ligger store ressourcer og engagement i holdene.

Slankeholdet startede i 2004, og vi ser frem til at yde professionel støtte og vejledning til deltagerne.

Sund & I Form

Ønsker du et sundere dig igennem gode kostvaner og varieret motion så er Sund & I Form forløbet helt sikkert noget for dig.

Under forløbet vil du via professionel vejledning få hjælp til at opnå betydningsfulde vaneændringer til en sundere livsstil og en hverdag med mere energi og overskud. 


Vores afvekslende skønne træninger er hyggelige med en god stemning og her har du muligheden for at skabe nye værdifulde relationer, som hjælper dig med motivation og fastholdelse.

Hell Night

Traditionsrigt EKSTREM OCR event i Stålbyen Frederiksværk. Afholdt siden 2014. Alle kan starte, men ikke alle kan gennemføre. Du testes på fysikken, såvel som psyken.

Nattens indhold i detaljer er hemmeligt, men du skal være klar til alle OCR sportens klassiske elementer plus vores specielle Hell Night udfordringer.

Hell Night varer 6 timer – fra kl. 18:00-24:00 – indtjekning fra kl. 17.

Vores instruktører er med dig under hele eventet. Målet er, at gennemføre.

Kost & Bevægelse

Kost & bevægelse er et forløb for dig med ubalance i kroppen.

Gennem en anti-inflammatorisk kost søger vi at skabe balance i kroppen, så inflammation og dermed også smerter mindskes.

Bevægelse har ofte en smertelindrende effekt og brugt på den rigtige måde bedres din bevægelighed. Dette giver færre smerter. På forløbet lader vi derfor vores fysik arbejde med os for både at opnå en bedre bevægelighed samt at smertelindre.

© Copyright - Frederiksværk Motionscenter | Centerkode: KeFa25Av