Ydre styrke

Udendørs Holdtræning

Varieret, sjov og effektiv holdtræning for alle. Vi garanterer smil og sved på panden.

Tema træning

Et hold for dig der gerne vil inspireres til blandet styrke og kredsløbs træning i Fitness Salen. Skiftende tema, varierende og motiverende programmer.

Stram Op

Velkommen til kampen mod de løse overarme, topmaven og de løse baller – nu skal der strammes op. Vi fokuserer på at træne udvalgte muskelgrupper og via udvalgte træningsteknikker bekæmpe momse-arme og tone kroppen.

Mave, balle, lår

Opstramning og omsorg til dine muskler, med fokus på de klassiske kvindelige områder.

Puls & Styrke

Alsidig træning hvor vi kommer hele kroppen igennem på en effektiv måde. Vi arbejder primært med egen kropsvægt og udstyret i holdsalen. Her vil både kondition og styrke udfordres.

Body Sculpt

En helkrops træningsform med egen kropsvægt og simpelt udstyr, stående eller på træningsmåtter.

Body sculpt “at forme kroppen” er en effektiv og udfordrende træningsform, med øvelser der forbedre din styrke, din bevægelses evne og din kondition.

Funktionel Træning

Funktionel træning tager udgangspunkt i naturlige bevægemønstre.

Trænings formen er for hele kroppen, med påvirkning af både styrke, kredsløb og bevægelses evne.

Vi benytter primært egen kropsvægt eller simpelt udstyr.

Med en legende tilgang vil du få smil på læben og sved på panden når du deltager på vores Funktionel hold.

Indre styrke

Mobility & Yoga

Med elementer fra både mobility og yoga arbejder vi med udspænding, fuld bevægelighed og kropskontrol. Med træningen vil du opnå en bedre bevægelighed der kan gavne dig i din hverdag, samt forbedre din teknik i din øvrige træning. På mobility og yoga vil der være fokus på velvære for både krop og sind.

Yin Yoga

En blid yoga, med lange og dybe stræk. Der arbejdes med balancen mellem krop og sind.

Yoga & udstræk

En sjov og nærende tilgang til yoga, med tid at finde tilbage til vejrtrækning og krop. Vi laver nogle dejlige flows der får gang i kroppen og dybe stræk der skaber plads og ro i både krop og sind. Alle kan være med.

Pilates

En træningsform hvor der arbejdes med styrke og smidighed. Pilates øvelserne styrker musklerne, gør dem udholdende og spændstige, giver bedre kropsholdning, smidighed og balance. Ved pilates forbinder vi krop og bevidsthed.

Kondition og forbrændning

DanceFit

DanceFit er en sand motionsfest. Er du til moderat til høj puls, sjovt samvær og fede rytmer er DanceFit noget for dig,

Biking

Biking indeholder træning til dig, som ønsker en bedre kondition, forbrænding og teknik. Du kan lære at styrke din intensitet, og du vil blive ført igennem en inspirerende cykeltime med fokus på at forbedre din evne til at køre længere og mere effektivt. Intervallerne kan være lange og moderate eller korte og intensive. Du træner din udholdenhed og evnen til at opretholde en jævn intensitet i længere tid. Holdene varierer i længde fra én time til halvanden time.

Bootcamps

Øvrige hold

Slankehold

Hvis du ønsker at ændre dine kostvaner, forbedre din kondition, blive smallere i taljen og fedtreducere i en hyggelig og sjov stemning, så er Slankeholdet noget for dig.

Vi har stor succes- og erfaring med vores hold. Der køres 2 hold om året, et’ med start 1. februar og et’ med start 1. september. Vi har ”kun” to hold om året, da vi ligger store ressourcer og engagement i holdene.

Slankeholdet startede i 2004, og vi ser frem til at yde professionel støtte og vejledning til deltagerne.

Sund & I Form

Ønsker du et sundere dig igennem gode kostvaner og varieret motion så er Sund & I Form forløbet helt sikkert noget for dig.

Under forløbet vil du via professionel vejledning få hjælp til at opnå betydningsfulde vaneændringer til en sundere livsstil og en hverdag med mere energi og overskud. 


Vores afvekslende skønne træninger er hyggelige med en god stemning og her har du muligheden for at skabe nye værdifulde relationer, som hjælper dig med motivation og fastholdelse.

Kost & Bevægelse

Kost & bevægelse er et forløb for dig med ubalance i kroppen.

Gennem en anti-inflammatorisk kost søger vi at skabe balance i kroppen, så inflammation og dermed også smerter mindskes.

Bevægelse har ofte en smertelindrende effekt og brugt på den rigtige måde bedres din bevægelighed. Dette giver færre smerter. På forløbet lader vi derfor vores fysik arbejde med os for både at opnå en bedre bevægelighed samt at smertelindre.

© Copyright - Frederiksværk Motionscenter | Centerkode: KeFa25Av