Ydre styrke

OCR – Outdoor

OCR står for Obstacle Course Racing, og er en betegnelse for militært inspirerede forhindringsløb. OCR giver en perfekt variation af udfordring for kondition, udholdenhed og styrke. Vores OCR hold er både for dem ønsker at træne op og stille til start i løb eller blot synes træningsformen er fed. Vi træner udendørs året rundt!

TRX Limited

Styrke, koordination og sjov. Udfordrende for hele kroppen.

Mini WOD

Mini WOD er træning med høj energi og effekt. Dine muskler og lunger får lov at lave noget.
Mini WOD er til dig der kan lide at svede, have høj forbrænding og gerne vil have funktionelle stærke muskler. Vi sigter på 50/50 mænd og kvinder.

Cilles Hotazz’s

En forrygende kombination der sammensætter styrke- og pulstræning til en svedig time. Vi lover et løft af både humør og rumpe!

Mave, balle, lår

Opstramning og omsorg til dine muskler, med fokus på de klassiske kvindelige områder.

Familie Hold

For børn ifølge med voksen fra 4 år og op. Udendørs og inspireret af OCR sporten.

Indre styrke

Yoga & Strækyoga

Yoga betyder forening. Forening af krop, sind og åndedræt. Yoga hjælper med styrke, indre ro og velvære. Du arbejder med hele kroppen gennem forskellige dynamiske og statiske stillinger. Træning af muskulatur og samarbejde omkring rygsøjlen. Vi har i den traditionelle yoga særligt fokus på åndedrættet.

Pilates

Pilates er en rolig og effektiv motionsform som giver slanke lange muskler, balance og muskelstyrke. Det giver stor mental afslapning og virker stress bekæmpende. Pilates er både for den trænede og utrænede udøver og hjælper ofte på eks. rygsmerter.

Kondition og forbrændning

Soul Bike

Motionsfest med glad musik, teamspirit, humor og mulighed for fællessang. Der er fokus på den glade oplevelse.

DanceFit

DanceFit er en sand motionsfest. Er du til moderat til høj puls, sjovt samvær og fede rytmer er DanceFit noget for dig,

Biking

Biking indeholder træning til dig, som ønsker en bedre kondition, forbrænding og teknik. Du kan lære at styrke din intensitet, og du vil blive ført igennem en inspirerende cykeltime med fokus på at forbedre din evne til at køre længere og mere effektivt. Intervallerne kan være lange og moderate eller korte og intensive. Du træner din udholdenhed og evnen til at opretholde en jævn intensitet i længere tid. Holdene varierer i længde fra én time til halvanden time.

Bootcamps

Øvrige hold

Slankehold

Hvis du ønsker at ændre dine kostvaner, forbedre din kondition, blive smallere i taljen og fedtreducere i en hyggelig og sjov stemning, så er Slankeholdet noget for dig.

Vi har stor succes- og erfaring med vores hold. Der køres 2 hold om året, et’ med start 1. februar og et’ med start 1. september. Vi har ”kun” to hold om året, da vi ligger store ressourcer og engagement i holdene.

Slankeholdet startede i 2004, og vi ser frem til at yde professionel støtte og vejledning til deltagerne.

Hell Night

Traditionsrigt EKSTREM OCR event i Stålbyen Frederiksværk. Afholdt siden 2014. Alle kan starte, men ikke alle kan gennemføre. Du testes på fysikken, såvel som psyken.

Nattens indhold i detaljer er hemmeligt, men du skal være klar til alle OCR sportens klassiske elementer plus vores specielle Hell Night udfordringer.

Hell Night varer 6 timer – fra kl. 18:00-24:00 – indtjekning fra kl. 17.

Vores instruktører er med dig under hele eventet. Målet er, at gennemføre.